Zondag 13 november 2022 – Keuze uit twee kerkdiensten

Bij de diensten op komende zondag.

Ja, u en jij lezen dit goed: ‘diensten’. Meervoud dus. U en jij kunnen deze zondag namelijk kiezen uit maar liefst twee diensten die (mede) door onze gemeente verzorgd worden!

Ten eerste is er, in het kader van de reguliere samenwerking binnen de Aalsmeerse Raad van Kerken komende zondag om 10.00 uur een oecumenische dienst in de kerk van de Doopsgezinde Gemeente aan de Zijdstraat 55. Hierin zal voorgaan ds. Teus Prins. Als thema voor deze viering is gekozen: Vertrouwen. De viering is mede voorbereid door de oecumenische liturgiegroep van de Raad van Kerken Aalsmeer, met daarin afgevaardigden van onder meer de R.K. Karmelparochie, de Protestantse Open Hof Kerk en de Doopsgezinde Gemeente. Muzikale medewerking wordt verleend door Hanneke Maarse en Eline Koopman op piano resp. harp.De dienst zal ook om 10 uur via de livestream mee te beleven zijn. De link vindt u in de agenda op de website www.dgaalsmeer.nl. U en jij bent van harte uitgenodigd!.

Dan is er op deze zondag ook een dienst in de Open Hof kerk zelf, en dat is een scholendienst. Eindelijk is het zover..er is weer een scholendienst.  Vanwege Corona is dit lang niet mogelijk geweest maar komende zondag gelukkig wel weer. Samen met de leerlingen en leerkrachten van de Triade zijn we druk bezig geweest om er een hele leuke dienst van te maken voor jong en oud! Onze voorganger is ds. Burret Olde. Het wordt een feestelijke dienst waarin diverse leerlingen meewerken.  Het thema van de dienst is “dromen”. Voor de allerkleinsten is er oppasdienst.  Mogen de leerlingen van de Triade u ook verwelkomen?? Na afloop is er uiteraard gelegenheid tot koffie, limonade en wat lekkers!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *