Wat kunt u doen als u het “Open Hof Nieuws” niet meer ontvangt?

Indien u voorheen het Open Hof Nieuws per email ontving, maar nu niet meer en u weet zeker dat u zichzelf niet heeft afgemeld, kijk dan eens in uw spambak. Sommige email programma’s leiden het Open Hof Nieuws naar de spam bak, vanwege verschillende redenen. Één van de redenen kan zijn dat ándere mensen het Open Hof Nieuws  als spam markeren. Dit wordt opgeslagen in een centrale database (een zogenaamde zwarte lijst) en dan ook bij u toegepast. Indien u dus écht niet langer het Open Hof Nieuws wilt ontvangen, dan verzoeken wij u zich af te melden bij ons. Dat kan rechtsboven op elke pagina. Dan houden we onze database schoon en wordt de centrale spam database niet onnodig gevuld. U kunt zich daar ook áánmelden als u het Open Hof Nieuws voor het eerst wilt ontvangen. Ook dan kunnen de onderstaande tips van pas komen, want het kan zijn dat de eerste bevestigings email direct naar de spam bak gaat.

Indien u het Open Hof Nieuws voorheen ontving en wilt blijven ontvangen, maar deze gaat automatisch naar de spam bak, dan zijn er verschillende opties om dit ongedaan te maken. Hieronder geven we links voor een paar email programma’s naar een help pagina om de spam op te heffen.

Gmail:  Link naar Spam Help pagina

Outlook, Outlook Express, Thunderbird: Zie de help pagina van uw email programma en zoek op spam of junk mail.

Indien u zelf een spamfilter heeft geïnstalleerd (zoals Spamfighter), kunt u daar ook de help pagina vinden om de spam ongedaan te maken voor bepaalde emails.

Indien de mail niet te vinden is in de spam bak, dan kunt u contact opnemen met de webmaster om te vragen of de mail verstuurd is. Het kan namelijk ook nog zijn dat uw email provider zélf de mail in de spam bak heeft gedaan. U kunt dat zelf niet zien. Indien de webmaster bevestigd dat de mail verstuurd is, dan kunt u nog uw provider vragen om de spam op te heffen voor het Open Hof Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *