Van de Roemeniëcommissie April 2021

We kregen van Konrád een brief met daarin samengevat het volgende:

Lieve mensen,
De geluidsinstallatie is eergisteren goed aangekomen, alle tien pakken in orde. Gisteren heb ik elk pakket opengemaakt, het lijkt dat alles in takt is. Nu komt het interessante deel om het te installeren. De vakmensen moeten eerst nog veel lezen in de handleiding. Nogmaals veel dank voor alles, ook voor de verzendkosten! In Aiud is de Coronatoestand verslechterd, code rood. De volgende twee zondagen mogen we de kerkdiensten alleen in de tuin van de kerk houden. Jammer voor het Paasfeest. In Coltesti ( andere kerkelijke gemeente)is de toestand nog slechter. We maken nu de pakketten voor de weduwen klaar en leveren die voor Pasen af. Daarna schrijf ik weer!

Hartelijke groeten, Konrád en Ildicó.

We hopen dat het snel lukt met het installeren van de geluidsapparatuur en dat de gemeente te Aiud tijdens de Coronapandemie èn later kan genieten van mooie online-diensten.

Namens de Roem.comm.   Casper en Marianne van der Schilden

 

2 gedachten over “Van de Roemeniëcommissie April 2021”

  1. Geweldig, daar zijn zij, maar ook wij, blij mee. De gemeente heeft bij ons een speciaal plekje, omdat wij daar jaren geweest zijn. In de toekomst hopen wij er toch weer een keer heen te kunnen. Gods Zegen en veel plezier van de installatie.

  2. Wat een mooi gebaar van de Dorpskerk, fijn op deze wijze verbondenheid met elkaar, dank ook extra aan Annie en Hedwig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *