Van de Roemenië-commissie

In Aiud worden in de week voor Pasen  weer voedselpakketten uitgedeeld aan  kerkleden die dit nodig hebben. Ook arme gezinnen die niet bij de gemeente horen worden geholpen.                                                                                                             Om de band tussen de Roemeens- Hongaarse Gereformeerde kerk en Aalsmeer levendig te houden zal een delegatie van de commissie op 4 mei 2023 D.V. naar Aiud afreizen om ds. Konrad Lõrinz en zijn vrouw Ildico en ook Trude en Zoltan, de ouders van Konrad, het voormalige predikantenechtpaar, te ontmoeten. Later hoort u meer hierover.

Binnenkort zal voor de tweede maal een autobusje vanuit Aiud naar de grens van Hongarije-Roemenië-Oekraïne rijden om daar goederen en medicijnen en levensmiddelen uit te delen aan Oekraïense vluchtelingen. Dit alles gesponsord door onze drie Aalsmeerse gemeenten.

Fijn dat we op die manier tot steun kunnen zijn, we voelen ons verbonden met de gemeenteleden van Aiud-Felenyed, ook in het geloof in de opgestane Heer die ons vrede biedt. We dragen hen op in gebed   

                                                                                               Namens de commissie,

Annie en Mijndert(Oost)  , Hedwig en Peter (Dorp), Paul, Casper en Marianne ( Open Hof Kerk).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *