Resultaat ZWO Project school in Kenia; oftewel hoe is uw gift besteed?

Hieronder ziet u een Foto reportage van een dovenschool in Kenia, waar ZWO (en de OSA) geld voor beschikbaar hebben gesteld.

Het geld is besteed aan:

  1. Nieuwbouw van toiletten en douches ter vervanging van een onhygiënische toiletgebouwtje
  2. Een generator vanwege dagelijks veelvuldig stroom uitval
  3. Omheining van het schoolterrein. Een veilige omgeving voor kinderen creëren
  4. Aankoop van een pomp die draait op een zonnepaneel. Ook voor een  betere hygiëne door het plaatsen van diverse tapkranen op het schoolterrein
  5. Bouw van een kleine ziekenzaal, zodat zieke kinderen apart van de gezonde kinderen kunnen verblijven

klik op de volgende link om de foto’s te zien:

Download (PDF, 14.86MB)

3 gedachten over “Resultaat ZWO Project school in Kenia; oftewel hoe is uw gift besteed?”

  1. Wat een mooie impressie van dit project dat zichtbaar iets heeft opgeleverd. Een kleine bijdrage aan een menswaardig bestaan.

    1. In de jaren dat ik in Kenia kwam voor mijn werk, kwam dit letterlijk op mijn pad. Gisteren had ik de directeur nog aan de telefoon. Afgelopen donderdag was een oud collega op bezoek bij de school. Dus de contacten zijn er nog steeds.

  2. In de jaren dat ik in Kenia kwam voor mijn werk, kwam dit letterlijk op mijn pad. Gisteren had ik de directeur nog aan de telefoon. Afgelopen donderdag was een oud collega op bezoek bij de school. Dus de contacten zijn er nog steeds.

Reacties zijn gesloten.