Paasgroet uit Aiud

Van Konrád en Ildikó kregen we afgelopen zaterdag deze brief binnen:

Lieve Gemeenten in Aalsmeer en Roemeniëcommissie.                                                                        Wij wensen jullie een gezegend Paasfeest in deze moeilijke tijden, dat de bescherming van de levende Jezus met jullie zal zijn.  Deze week hebben we de pakketten voor de arme mensen en weduwen gemaakt en met hulp van jonge ouderlingen naar de adressen gebracht. Iedereen was heel blij en dankbaar .Het is ongelooflijk dat we in deze tijden, die ook in Nederland moeilijk zijn, nog de diakonale ondersteuning vanuit Nederland hebben. Hartelijk dank.

Mijn broer Zoltán heeft al een deel van de installatie uitgeprobeerd, om een idee te krijgen hoe dat in onze kerk geïnstalleerd moet worden. Het werkt goed en hij heeft al een plan hoe we dat moeten doen. Ik denk dat het ook veel werk was om te demonteren en in te pakken. We kunnen het zeker gebruiken. Ik stuur een paar foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 


Al het beste,
veel gezondheid en de zegen van God zij met jullie! Bedankt voor jullie Paasgroet. Ook wij hopen dat we elkaar weer spoedig mogen zien!

Hartelijke groeten, Konrád en Ildikó

Fijn dat we de gemeente te Aiud Felenyed op deze manier kunnen helpen. De foto’s zullen getoond worden in de verschillende nieuwsbrieven. Met dank aan de Dorpskerk voor deze actie, namens de Roem. Comm. Casper en Marianne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *