Orde van Dienst – donderdag 18 mei 2023 – Hemelvaart

Voorganger: Ds. A. Bosma

Download (DOC, 36KB)

De dienst zal, naast geluid,  ook met beeld vanuit de kerk worden verzorgd! De teksten van de te zingen liederen zullen in beeld worden gebracht, dit gebeurt ook met de teksten van de Schriftlezingen. U kunt dus thuis meelezen en meezingen. Vanzelfsprekend blijft de mogelijkheid bestaan om de bij dit Open Hof Nieuws geleverde Orde van Dienst vooraf thuis uit te printen.

 

Klik hier om de dienst te beluisteren en te bekijken

U kunt de tekst vergroten door op het vergrootglas te klikken. U kunt ook op het pijltje naar rechtsboven klikken om het document te openen in een nieuwe browser pagina. Dat maakt de tekst prettiger te lezen en men kan dan makkelijker door het document scrollen.

Indien u het document niet kunt zien, klikt u dan op de tekst  ” download (PDF, xxKB)” of  “download” (DOC, xxKB) in het blauw. Het document wordt dan geopend in Word of in een PDF reader.

Indien u de Orde van Dienst wilt afdrukken, klik dan op de tekst  ” download (PDF, xxKB)”  of  “download” (DOC, xxKB)  in het blauw. Het document wordt dan geopend in Word of in een PDF reader. Vandaar uit kunt u dan het document afdrukken met de afdruk functie voor die applicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *