Informatie over het “Open Hof Nieuws” , de website en het kerkblad van de Open Hof Kerk Aalsmeer

kruis_kerkHet Open Hof Nieuws wordt via de email verspreid op zaterdagmorgen.

Voor (potentiële) artikelschrijvers:
Elke week wordt de mail verstuurd naar 300 e-mail adressen. Daarvan openen ca. 175 mensen de mail en de helft van deze mensen lezen 1 of enkele artikelen. Het OHN wordt dus goed gelezen, maar het kan altijd beter, dus als uw artikel een pakkende titel en foto (of filmpje) heeft, is de kans groter dat het gelezen wordt. De webredactie plaatst uw artikel op de website en in de digitale nieuwbrief. Via een programmaatje worden deze artikelen ook op Twitter en Facebook gezet. U bent dus verzekerd van maximale aandacht.
Derhalve roepen wij u op om meer artikelen te sturen naar  openhofnieuws

Voor (potentiële) lezers:
De nieuwsbrief wordt verstuurd naar 300 e-mail adressen. Indien u voortaan ook het Open Hof Nieuws wilt ontvangen in uw e-mail box op zaterdagmorgen, kunt u zich opgeven via de website www.pgaalsmeer.nl .  Daar staat op elke pagina rechtsboven een opgave formulier.

Kerkblad

Het kerkblad is van origine een papieren uitgave en wordt elke week verspreid onder de abonnees. Aan het kerkblad zijn kosten verbonden.  Klik hier om u aan te melden voor het kerkblad. Klik hier om een artikel te sturen naar het kerkblad.