Oecumenische dienst 17 jan. 2021

Op 17 januari zal de oecumenische dienst, bij de start van de Week van gebed voor de eenheid van de Christenen, plaatsvinden in de Doopsgezinde kerk om 10 uur.

Het is helaas nog niet mogelijk in de kerk bij deze dienst aanwezig te zijn. U kunt de dienst volgen via onderstaande website. De voorganger is ds Teus Prins. Het thema van deze dienst is: Groeien in eenheid.

De dienst is samengesteld met medewerking van de oecumenische liturgiecommissie.

Muzikale medewerking wordt verleend Ruud Kooning op het orgel en Kees van Oudenallen
op de saxofoon. Mirelle Verheijen zal de liederen zingen.

De eerste collecte is bestemd voor de Voedselbank Aalsmeer De tweede collecte is voor het werk van de Raad van Kerken U kunt deelnemen aan de collecte door een bedrag over te maken op de rekening bij de Rabobank, NL47 RABO 0300 1219 62. Als u er dan bij vermeldt of het voor de eerste (diaconale) collecte is of voor de tweede collecte (het werk van de Gemeente), en tevens de datum van de dienst erbij vermeldt, zorgt de penningmeester dat het op de goede plek komt.

U wordt van harte uitgenodigd deze viering online mee te beleven via de website van de Doopsgezinde kerk om 10 uur. (https://www.youtube.com/channel/UCJweQrA3jw2mFagTsVFaKiQ) of via de website https://www.dgaalsmeer.nl/ Agenda 17 januari , aanklikken op Lees verder, en de betreffende link aanklikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *