Kerstwandeling

Omdat door het slechte weer en de angst om ziek te worden sommige mensen de tocht niet durfden te maken( gelukkig hebben kinderen hier geen last van, regen en storm werden getrotseerd!) hierbij enkele foto’s van de taferelen die de Open Hof Kerk verzorgd heeft.   In de etalage van “Boekhuis” was de heraut te zien die de mensen opriep naar hun geboorteplaats te gaan .Met dank aan Nelleke van Driel voor de paspop en aan Angèle Aartman voor de gastvrijheid . En dank aan ” InstalCenter Kreeft en Van Wissen” voor de gastvrijheid en de  mooie plek in de etalage aan de Helling voor “de Wijzen uit het Oosten”, mooi uitgezaagd door Eva en Bram Baardse. Ook Mariëlle en Rozemarijn bedankt voor de mooie aankleding en de ” finishing touch” van het geheel.

Marianne vd S-P.

Het is zeker heel leuk om te vermelden dat de kleding van de heraut bestond uit een toga uit de musical “Paulus”, met bijbehorende attributen. Anita Nijland en Koos Koelewijn waren zo aardig om tijd vrij te maken en in de loods op het Industrieterrein alles bij elkaar te zoeken. Ook jullie hartelijk bedankt!!

Marianne

 

 

2 gedachten over “Kerstwandeling”

  1. Misschien toch nog leuk om te vermelden dat de kleding van de heraut bestond uit een toga uit de musical “Paulus”, met bijbehorende attributen. Anita Nijland en Koos Koelewijn waren zo aardig om tijd vrij te maken en in de loods op het Industrieterrein alles bij elkaar te zoeken. Ook jullie hartelijk bedankt!!

  2. Met onze schoondochter Deborah en hun dochtertje Mayke van 2 jaar hebben we met veel plezier de Kerstwandeling gelopen!
    Op de laatste dag zelfs nog een keer met een meisje van 8 jaar die niet echt bekend was met het Kerstverhaal…
    Dank voor de inzet van iedereen!
    Hartelijke groet Mereke van Dillewijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *