Jeugdwerk

Geslaagd!!

Van de 16+ groep weten we 5 geslaagden te melden. Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Namens de Open Hof Kerk hebben jullie een kleine attentie gekregen. Nu genieten van een welverdiende vakantie. Daarna een vervolgopleiding. We wensen jullie een plezierige studietijd toe.

Terugblik seizoen

Kindernevendienst: Na een proefperiode en goed overleg werd het besluit genomen om de kindernevendienst alleen op afroep te laten plaatsvinden. Online kunnen ouders en kinderen via Bible Basics het thema volgen dat elke week in het kerkblad vermeld wordt. Verschillende malen per jaar zullen er kinderdiensten en familiediensten gehouden worden. Daarnaast willen we de “Kidspraise” in wijk Oost met elkaar blijven bezoeken. Clubwerk: Ondanks corona heeft de club toch leuke avonden georganiseerd. Online werden er spelletjes en wedstrijdjes gedaan en als afsluiting werd er “Glowgolf gespeeld, in het Open Hok film gekeken, geslapen en ontbeten .Ook de Heilige Bonen en de 16+ groep zijn verschillende keren bij elkaar geweest. Hoewel het door de lockdown en de nasleep daarvan moeilijk was om alles in een vast ritme te krijgen hopen we daar volgend seizoen wel in te slagen. Er zijn plannen om meer georganiseerd deel te nemen aan de activiteiten van `Geloof, Hoop en Jeugd`, zoals de laatst bezochte E.O.- jongerendag.

Hartelijk bedankt voor jullie inzet Astrid ,Mariëlle, Eva, Jacqueline, Adriane, Anna, Rozemarijn, Astrid, Leon en Thirza, jullie werk is van veel waarde! Al is het niet altijd even makkelijk in deze tijd van vergrijzing en kerkverlating, toch maken jullie enthousiast nieuwe plannen voor het komende seizoen.

Heel duidelijk geldt ook voor jullie: “Wie hoopt op de Heer krijgt nieuwe kracht!!”

Marianne van der Schilden, jeugdouderling.