Black Gospel workshop met Caritas

Altijd al eens Black Gospel willen zingen? Zin om je ergens een korte periode in te verdiepen en te genieten van deze warme songs? Het koor gaat een workshop doen, want het is nieuwsgierig naar deze vorm van muziek en gaat de uitdaging aan. Het wil graag een groot koor vormen en nodigt daarom niet- of oud-leden van harte uit om met elkaar de workshop te doen. Het is een unieke kans, want er is een gespecialiseerde zangcoach aangenomen, Richard Schoonhoven. Hij zal met zijn ervaring en enthousiasme een mooi, artistiek project gaan neerzetten. De begeleiding op de piano is in handen van Tae Young Kim, zij is sinds kort de vaste pianiste van Caritas.

De gospelmuziek werd geboren op de katoenvelden in Amerika. De slaven mochten niet met elkaar praten, maar zingen mocht wel. Zo werden de gospels geboren en ze gaan allemaal over hoop op een betere toekomst. Deze inspirerende muziekstijl heeft door de jaren veel invloed gehad op de moderne muziek, en is nog steeds heel populair.

Dus ben je tussen de 16 en 65 jaar en heb je enige zangervaring, dan kun je meedoen! Je krijgt oefentracks in jouw stemgroep gemaild, zodat je thuis al kunt oefenen. Een goede voorbereiding van de leden maakt dat de repetitieavonden vooral niet saai worden! Heel snel zul je merken dat je gewoon niet anders kan dan meezingen, swingen en klappen met de energieke, hoopvolle muziek!

Er wordt gestart begin maart en de oefenavonden zijn op maandag van 20 tot 22 uur in de Ontmoetingskerk in Rijsenhout. Tijdens 14 inspirerende avonden en 2 zaterdagen ( 10 tot 16 uur), werk je aan een prachtig repertoire en het project wordt begin juli beëindigd met een spetterend optreden! Ben je geïnteresseerd of misschien meteen enthousiast, meld je aan of vraag meer info bij caritasblackgospel@gmail.com Bellen naar 06 15382996 kan ook.

De workshop kost € 125,00. Doe je mee? Aanmelden kan tot 15 februari as.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *