Zondag 23 juni 2019: Voorganger ds Pim Verschoor

De voorganger die a.s. zondag bij ons zal voorgaan, is voor een groot deel van onze gemeente geen onbekende, het is n.l. emeritus predikant ds. Pim Verschoor.
Ds. Pim Verschoor is als wijkpredikant verbonden geweest aan de voormalige Triumphatorkerk van 1979 tot 1984. Op 24 juni 1984 werd hij bevestigd in Protestantse Gemeente (de Betlehemkerk) te Helmond, waar hij tot vandaag de dag nog steeds woont. Na zijn emeritaat op 31 januari 2010 kreeg hij een aanbod van de kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Helenaveen om daar aan de slag te gaan.  Hij gaat daar nog minstens 2 maal per maand voor. Zoals hij het zelf verwoordt: “Ik heb destijds eventjes over het aanbod nagedacht en heb toen ja gezegd. Want om nu helemaal niets te doen…” Hij noemt het zelf een beetje bijstand in het pastoraat, maar de Protestantse Kerk in Helenaveen is er erg blij mee. Het is bijzonder dat ds. Verschoor bereid is om de lange reis te ondernemen om naar Aalsmeer te komen. Hij ziet ernaar uit om weer een keer naar zijn “oude gemeente” te komen en hoopt na de dienst nog vele bekenden te ontmoeten! Weet u allen dus van harte uitgenodigd voor deze dienst

1 thought on “Zondag 23 juni 2019: Voorganger ds Pim Verschoor”

  1. Ik heb genoten van Pim vandaag… de predikant waar wij belijdenis gedaan hebben en die ons ook getrouwd heeft..36 jaar geleden. Heel bijzonder om hem weer eens te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *