Weet u welkom in de kerkdiensten van de Open Hof Kerk – graag van tevoren aanmelden!

Indien u belangstelling heeft voor het bijwonen van een kerkdienst, moet u onderstaande artikel helemaal lezen. Indien u toch nog vragen heeft kunt u tussen 17.00 en 19.00 uur bellen naar 06 44 61 47 23. 

Vanaf 19 juli kunnen we gelukkig weer samenkomen in de Open Hof Kerk. Er gelden regels en protocollen aangaande het bezoek aan de kerkdiensten, waaraan we ons allemaal dienen te houden. Derhalve dient u zich aan te melden als u een kerkdienst wilt bezoeken, zodat we een plaats kunnen reserveren. Er kunnen maximaal 55 personen in de kerkzaal (naast de ondersteuning).

Hoofdregel is: meldt u enkel aan als u gezond bent en uw eventuele huisgenoten dat ook zijn. Wij adviseren u ook om u niet aan te melden als u tot een risicogroep behoort. Als u zich hebt aangemeld en u (of één van uw huisgenoten wordt nadien ziek): blijft u dan ook thuis en schrijf of bel naar ons om te melden dat u niet komt, zodat een ander gebruik kan maken van uw plaats.

Klik hier om u zelf aan te melden op onze website . U gebruikt het bekende wachtwoord om het reservering systeem te openen. (indien u het wachtwoord niet meer weet, kunt het opvragen bij de webmaster door hier te klikken). Daarna klikt u op de betreffende datum van de kerkdienst en geeft u daarbij uw naam, email en het aantal personen op waarmee u komt. U kunt een aantal zondagen vooruit invullen. Na de aanmelding krijgt u een mail met de bevestiging van de reservering. Deze mail kunt u ook gebruiken om eventueel uw reservering te annuleren.

Indien u geen internet heeft, kunt u zich aanmelden via tel. 06 44 61 47 23  dagelijks tussen 17.00 en 19.00 uur. U kunt ook het antwoordapparaat inspreken met de voorgenoemde gegevens.

Elke donderdag om 19.00 uur sluit de aanmelding voor de zondag daarop en wordt de lijst met namen samengesteld en gestuurd naar de scriba voor controle. Daarna wordt op vrijdag de finale lijst gemaakt en op zaterdag de stoelen klaar gezet. We doen dit vanwege het beperkt aantal plaatsen en omdat het een voorwaarde is dat er een lijst van alle aanwezigen in de dienst aanwezig is.
 • Op zondagmorgen is de entree via de ingang Ophelialaan kerkzaal.
 • Op het kerkplein opstelling bezoekers met gebruikmaking van afstand strepen op bestrating
 • U wordt gevraagd of u gezond bent: geen last van hoesten, koorts of neusverkoudheid.
 • Graag handen ontsmetten.
 • Volg de instructies van de gastheer/-vrouw met het hesje. Zij tellen tevens het aantal bezoekers.
 • Volg in de kerkzaalde route met de pijlen, wijk daar niet van af en houd altijd 1,5 m afstand.
 • Zitplaatsen zijn met een groene sticker gemarkeerd. Er wordt aaneengesloten plaats genomen in de kerkzaal. Starten vanaf voorzijde. Families en echtparen deel uitmakend van één huishouden kunnen naast elkaar zitten.
 • Er is geen mogelijkheid van gebruik garderobe, dus jassen graag meenemen in de kerk. Deze kunt u eventueel neerleggen op naastgelegen lege stoel.
 • De toiletten kunnen zeer beperkt gebruikt worden.
 • Koffiedrinken na afloop van de dienst is niet mogelijk.
 • Na afloop kerkdienst wordt per rij aangegeven wanneer men de kerk kan verlaten. Hierbij wordt uiteraard ook weer de 1,50 m afstandsgrens in acht genomen.
 • Kerkgebouw moet worden verlaten via deuren Sportlaan.

Elke zondag evalueren we om eventueel bij te sturen. Houdt de website in de gaten.

We benadrukken dat we ons aan de gestelde regels willen en zullen houden. We doen het samen!

Tenslotte blijven we gewoon de diensten ook online aanbieden via kerkdienstgemist. Klik hier voor kerkdienstgemist.

Indien u vragen heeft over het reservering systeem, het protocol of over de gang van zaken, kunt u een bericht sturen naar de webmaster of bel naar 06 44 61 47 23 tussen 17.00 en 19.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *