Foto’s Vrijwilligersavond 31 maart 2017 in de Open Hof kerk

Vrijdagavond 31 maart a.s. werd er een vrijwilligersavond georganiseerd in de kerk.

In de kerkzaal verzorgde Kees Versteeg met zijn cabaret voorstelling “wie wat wijs” een optreden. Zie bijgaande foto’s. We werden heel wat wijzer van deze avond. De voorstelling zat goed in elkaar en de wijsheid werd gebracht met een flinke dosis humor. Vooral de laatste foto zorgde voor veel hilariteit. Vraagt u maar eens aan een vrijwilliger, die deze avond aanwezig was, wat hierachter zat. Daarna was er een hapje en drankje en werd het een gezellige avond.

De foto’s zijn gemaakt door Panc en Leon.

Informatie over “wie wat wijs”:

In zijn nieuwste show “Wie wat wijs” gaat Kees op zoek naar wegen om zonder al te veel inspanning wijs te worden. Wie wil dat nu niet? Na heel wat omzwervingen, liedjes, grappen, gedachten en vertwijfeling wordt er uiteindelijk een diepe bron van wijsheid aangeboord. Je bent dwaas als je deze voorstelling niet wilt zien.  “Wie wat wijs?”, mede mogelijk gemaakt door Salomo.

 

 

1 thought on “Foto’s Vrijwilligersavond 31 maart 2017 in de Open Hof kerk”

  1. Hartelijk bedankt voor de gezellige vrijwillgersavond met een optreden van Kees Versteeg. Een bijzondere voorstelling met mooie liedjes en wijsheden, van filosofen via ” de Denker” van Rodin naar een echte ” Spreukenrap” , wat een goede opbouw. Daarna en hapje en een drankje.. we werden echt verwend!

    Casper en Marianne van der Schilden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *