Foto’s en verslag spelletjesmiddag 23 maart 2013

collage spelletjesmiddag 2013Zaterdag werd er vanuit de clubs en de kindernevendienst een spelletjesmiddag georganiseerd voor kinderen van 4-12 jaar.

Er waren 34 kinderen en het was dus gezellig druk in het Open Hok en de Beuk.

Bekijk hier de foto’s van de spelletjesmiddag.

Het is ieder jaar weer een uitdaging om naast het vertrouwde sjoelen met nieuwe dingen te komen, ……

 

maar Mirjam en Eva hadden leuke spelletjes en activiteiten bedacht. Zo kon je geld in een aquarium (gevuld met water) werpen en dit moest dan in een héél klein bakje terechtkomen, best lastig dus. Omdat het bijna Pasen is werd een heel leuk kuikentje van een washand gemaakt, na afloop kregen de kinderen daar nog chocolade-eitjes in. Het lijkt alsof de lente nooit gaat komen, maar in het Open Hok werden kleurige bakjes geverfd. Daarin zijn hele kleine bolletjes geplant. Met de lente gaat het dus wel goed komen! Ook kon je geschminkt worden en liepen er dus steeds meer onherkenbare kinderen rond. Het rook heerlijk naar door de kinderen zelf gemaakte appelflappen die ter plaatse werden afgebakken.

Jammer genoeg voor de kinderen waren die bestemd voor de ouders. Die elkaar het laatste half-uurtje onder het genot van koffie, thee en zo’n lekkere appelflap nog even konden ontmoeten.

Kortom: het was weer een geslaagde middag waar we allemaal met veel plezier op terugkijken!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *