Van de Roemeniëcommissie Februari 2021

 

De kerkenraad van de Dorpskerk heeft de video- en geluidsinstallatie vernieuwd en stelt de oude beschikbaar voor de gemeente te Aiud-Felenyed. Ds. Konrád Lõrincz reageerde heel enthousiast hierop, daar zijn kerk juist aan geluidsapparatuur toe was, maar daar eigenlijk geen middelen voor had. Hedwig Overbeek-Faas zal voor de verzending zorgen. Annie van den Broeck heeft extra geld overgemaakt. In Aiud zijn een aantal gezinnen,met schoolgaande kinderen, die niet de juiste leermiddelen kunnen betalen, en bejaarden die door ziekte, ouderdom etc. meer last hebben van de Coronamaatregelen. Konrád en Ildicó zullen ervoor zorgdragen dat het geld goed besteed word. Zij zijn heel dankbaar voor onze giften en voor de verbondenheid in het geloof. Zij groeten u hartelijk.

Namens de  Roemeniëcommissie, Annie van den Broeck en Mijndert Noordhoek ( wijk Oost) , Peter Hulsbos en Hedwig Overbeek ( wijk Dorp) , Paul van der Boon en Casper en Marianne van der Schilden.

2 gedachten over “Van de Roemeniëcommissie Februari 2021”

  1. Geweldig, daar zijn zij, maar ook wij, blij mee. De gemeente heeft bij ons een speciaal plekje, omdat wij daar jaren geweest zijn. In de toekomst hopen wij er toch weer een keer heen te kunnen. Gods Zegen en veel plezier van de installatie.

  2. Wat een mooi gebaar van de Dorpskerk, fijn op deze wijze verbondenheid met elkaar, dank ook extra aan Annie en Hedwig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *