Foto’s vrijwilligers avond Open Hof Kerk 27 november 2015 met Kees Posthumus en Juul Beerda

2015-11-27 20.09.41 (Medium)In onze kerk zijn veel vrijwilligers actief. Een feit waar we blij mee mogen zijn. Deze belangeloze inzet op het kerkelijk erf zien we op verschillende terreinen.

Zij kunnen  actief zijn in het bezoekwerk, helpen met kerkbalans, jeugdwerk, beamerdienst, koffie schenken, rondbrengen kerkblad,  noem maar op. Het is dus bijna niet mogelijk alle facetten te benoemen waar vrijwilligers actief zijn. Zonder vrijwilligers weinig kerk. Om de waardering tot uiting te brengen voor de inzet, werd er een avond georganiseerd  voor alle vrijwilligers.

Deze avond waren Kees Posthumus en Juul Beerda uitgenodigd. Zij brachten een vrolijk, origineel, gevarieerd en verrassend programma waarin ze het Oude en Nieuwe Testament samenvatten in anderhalf uur cabaret/musical.

Voor Kees Posthumus is het kerkelijk erf bekend terrein. Hij is freelance journalist. In het verleden werkte hij voor tijdschriften als het oecumenisch maandblad ‘Open Deur’ en ‘Woord & Dienst’, opiniërend magazine voor de Protestantse Kerk in Nederland. Kees Posthumus en accordeonist Juul Beerda maken ‘gelegenheidsmusicals’, op maat en over welk onderwerp dan ook. Een schot in de roos als er iets te vieren valt!  Muzikaal, vrolijk en interactief. Oude verhalen vroom &vrolijk, opnieuw verteld in kroegen en kerken.

Daarna was er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

2015-11-27 20.54.21 (Medium) 2015-11-27 20.47.19 (Medium) 2015-11-27 20.30.27 (Medium)

1 thought on “Foto’s vrijwilligers avond Open Hof Kerk 27 november 2015 met Kees Posthumus en Juul Beerda”

  1. Kerkrentmeesters, hartelijk dank voor deze leuke, maar toch ook nog leerzame avond. Geweldig!!
    Het was een mooie manier om weer eens anders naar de verhalen uit de Bijbel te kijken en luisteren.
    Hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *