Storing uitzending zondag 20 december 2020 en verantwoording gift

Storing beeld- en geluidsapparatuur op zondag 20 december 2020

Vanmorgen (zondag 20 december 2020) hebt u op uw computer of televisie niet de kerkdienst kunnen vinden die had moeten worden uitgezonden. De oorzaak daarvan was een hardnekkige storing; dat gold zowel het geluid als het beeld.

Toen deze storing om 10.17 uur niet verholpen was, is besloten de dienst op te nemen en zo gauw mogelijk via “Kerkdienst gemist” beschikbaar te maken. Helaas moet nu vastgesteld worden dat ook de opname niet gelukt is. Tijdens de dienst is de storing opgeheven, waardoor het laatste gedeelte van de dienst toch nog terecht is gekomen op “Kerkdienst gemist”.

Eén van de afkondigingen betrof de mogelijkheid filmpjes aan te bieden van max. 15 seconden voor uitzending aansluitend aan de Kerstdienst op 25 december a.s. Er is nog ruimte om filmpjes in deze uitzending op te nemen. Meer informatie vindt u in het Kerkblad en in het laatste Open Hof Nieuws.

Ik ben ervan overtuigd dat onze mensen “van de techniek” er alles aan hebben gedaan om de storing op te lossen. Nu dat gelukt is, zien wij met vertrouwen uit naar volgende uitzendingen.

Ko Weststrate

Ouderling van dienst

Verder: verantwoording giften:

Ontvangen via ouderling Alma Pike, 20 euro t.b.v. de Kerk., waarvoor onze hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

Mieke Beunder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *