Schaatsen voor Red een Kind: wie durft?

Marian skating at Funbo

Red een Kind On Ice is een ijskoud sportief evenement voor mensen met een warm hart. Schaats op 21, 24, 28 of 31 januari 2020 mee in de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Meld je aan voor de Red een Kind On Ice ploeg en schaats mee voor het goede doel!

Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is hard te verteren! Daarom zet Red een Kind zich in om de levensomstandigheden van deze kinderen te verbeteren. Door de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen voor Red een Kind lever jij een directe bijdrage aan een hoopvolle toekomst voor kinderen in armoede! Durf jij de uitdaging aan om een schaatstocht van 100 of 200 km af te leggen?

Doe mee!
Op www.redeenkind.nl/onice kun je je aanmelden voor de Red een Kind On Ice – schaatsploeg. Ook vind je daar een brochure met praktische informatie over reis & verblijf én schaatstips van professionele marathonschaatsers.

Heb je belangstelling of weet je iemand die dit zou willen? Neem dan contact met ons op! Contactpersoon Ilse van Dommelen: ilse.vandommelen@redeenkind.nl | 06 – 11 50 83 90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *