Omzien naar elkaar…..

Lieve gemeenteleden,
Het overkomt je gewoon. Je bent een “jonge” vitale man van 57 jaar. Je netvlies laat los en je zicht wordt minder en minder. Tot je op een dag volledig blind bent. Als ook je vrouw nog komt te overlijden, maakt dat je grotendeels afhankelijk van anderen en van je geleidehond. Je wilt en moet je hond uitlaten maar daar heb je hulp bij nodig. Paul houdt zelf zijn hond aan de lijn, maar heeft een stevige arm en een paar ogen nodig die hem daarbij helpen. Al is het maar van de Parklaan tot het seringenpark. Daar kan de hond even los van de riem, dat heeft zij zo nodig! Een balletje gooien en zij brengt hem weer terug. Zowel de hond als haar baas kunnen de broodnodige beweging en buitenlucht goed gebruiken.
Om wat terug te kunnen doen voor de kerk zou Paul graag mensen bezoeken die alleen of eenzaam zijn. Of mensen die het gewoon fijn en gezellig vinden om bezoek te ontvangen. Samen een kopje koffie of thee drinken en een gesprek voeren. Dan snijdt het mes aan twee kanten.
Wilt u helpen door samen met Paul de hond uit te laten ? Of wilt u Paul uitnodigen voor een bezoekje bij u thuis?
Neemt u dan a.u.b. contact op met Mieke Beunder. ( 0297-201366 of 06-24543077 email: miekebeunder@gmail.com )
Paul kan zelf geen notitie maken van de mensen die bellen, en alles onthouden als er meerdere mensen bellen is ook heel lastig.
Hoe mooi zou het zijn als we op deze manier een van onze broeders kunnen helpen!!
Alvast hartelijk dank namens Paul en zijn lieve geleidehond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *