Nieuwe flyer Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer met activiteiten

Beste lezer van dit bericht,

U ontvangt hierbij de nieuwe flyer met afwisselende activiteiten van de Doopsgezinde Gemeente die in de komende maanden georganiseerd worden. We zijn er trots op dat we op woensdag 22 februari in samenwerking met de Protestantse Gemeente/Open Hof Kerk, de voorstelling ‘As I left my father’s house’ mogen aanbieden, een aangrijpende voorstelling over vluchtverhalen van migranten.

Ook dit jaar laten we zien dat we Groene Kerk zijn met de open gemeenteavond ‘Dynamisch duurzaam’ op 8 maart en de Zin-Inn lezing: ‘Plastic soep’ van Peter Smith op 25 april.

Naast de andere lezingen, starten we met de cursus ‘Sacrale Dans’ en natuurlijk de maandelijkse inloop voor 65+ op zondag, de Zin-Inn Zondag voor de leeftijd van 25 tot 55 jaar, met parallel een kinderprogramma, de maandelijkse zondagsschool, de maaltijdgroep op woensdagavond, de Bijbelkringen en de creatieve Kliederkerk voor jong en oud.

In 2017 is het mogelijk om voor € 25,- een passe-partout aan te schaffen om lezingen, cursussen en films bij te wonen. Meer informatie via zininn@dgaalsmeer.nl.

Het is weer een greep uit de vele activiteiten waarvan we hopen dat ze u aanspreken en gelegenheid voor ontmoeting en verdieping bieden. U bent van harte welkom en we vragen u daar waar u in de gelegenheid bent deze informatie te verspreiden of te gebruiken in uw organisatie door deze flyer door te geven/mailen. Hartelijk dank daarvoor. In het kerkgebouw kunt u natuurlijk ook een exemplaar ophalen of deze aanvragen via secretariaat@dgaalsmeer.nl. De flyer is ook te vinden op de website www.dgaalsmeer.nl, onder het kopje ‘Nieuws’.

Heeft u vragen over bepaalde activiteiten aarzel niet contact op te nemen.

 

Download (PDF, 269KB)

 

Veel leesplezier en tot ziens bij een van de activiteiten.

Met vriendelijke groet,
namens de kerkenraad en geestelijk werkers,

Marnel de Haan-Tas
Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer
Zijdstraat 55
1431 EB Aalsmee
www.dgaalsmeer.nl
info@dgaalsmeer.nl
0297 32 49 45

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *