Wie maakt een mooie foto voor de voorpagina van de website en/of de Facebook pagina?

We willen graag elke twee á drie maanden de foto op de voorpagina vernieuwen. De afgelopen jaren hebben we diverse mooie foto’s getoond, maar we willen u ook graag een kans geven.

We zoeken foto’s, die genomen zijn rondom de Open Hof Kerk en haar gemeente (letterlijk of figuurlijk). In verband met de privacy moeten de mensen niet helemaal herkenbaar in beeld staan (tenzij u al weet dat deze mensen geen bezwaar hebben). De foto moet tevens een soort van panorama zijn, zoals bijgaande foto’s laten zien.

Bevestiging en intrede van Mirjam Vermeij als predikant van De Open Hof Kerk in Aalsmeer

Indien u een leuke foto heeft gemaakt van een activiteit van de Open Hof Kerk, dan kunt u deze sturen naar foto@pgaalsmeer.nl . U kunt er natuurlijk ook op uit gaan en de komende maanden een foto maken. Stuurt u a.u.b. het origineel (dus niet verkleind). De afmeting moet 1200 x 400 pixels zijn. U dient zelf de foto “bij” te snijden.

De redactie van de website (Dick, Erik, Gerben en Leon)  zal dan bepalen welke foto’s in aanmerking komen om de komende maanden op de voorpagina te prijken. Natuurlijk zullen we u een eervolle vermelding geven.

Succes en bedankt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *