Loop mee met het kerstverhaal in Aalsmeer

Wat zijn er i.v.m. Covid 19 toch prachtige ideeën ontstaan! Onder andere voor de jeugd . Er is een kerstwandeling uitgezet door Aalsmeer, daar zijn in etalages van winkels Kersttaferelen opgesteld.
Een prachtig initiatief, en het mooie ervan is dat deze wandeling mede mogelijk is gemaakt door: de Open Hof Kerk, Doopsgezinde Kerk, Hervormde Kerken Oost en Dorp en de Lijnbaan Kerk.

U kunt de route lopen van zaterdag 19 december tot en met 28 december. Tijdstip tussen 10.00 uur ‘s morgens  en 21.00 uur ‘s avonds.
Start : Bij de oude Dorpspomp in de Dorpsstraat. Elke Kerk heeft 2 etalages waarin de taferelen staan, ik verklap alvast dat u de etalages van onze kerk kunt vinden in een winkel einde Zijdstraat en een winkel hoek Dorpsstraat\Helling……welke taferelen vertel ik natuurlijk niet, dat kunt u of jij zelf ontdekken.

Bijgaand de flyer , er zijn geen kosten verbonden aan dit bijzondere ‘Kerstverhaal’ maar u kunt eventueel een bijdrage doneren voor de Voedselbank

En ik bewaar het mooie voor het laatst: Er doen maar liefst 250 kinderen mee!! Ongelooflijk toch!! Daar mogen we toch enorm dankbaar, blij en trots om zijn!

Fantastisch werk dat is gedaan door samenwerking met de jeugdraden van alle deelnemende Kerken!

Ik wil dan ook iedereen die dit tot stand hebben gebracht ( een enorme klus met veel voorbereiding)) heel heel hartelijk danken! *Mieke Beunder.*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *