Kerstconcert Bindingkoor 10 december 2017

Het kerstconcert van Het Bindingkoor heeft ook dit jaar een divers programma. Onder leiding van Henk Trommel voert het koor liederen in diverse stijlen uit zoals het 16de eeuwse lied Gaudete  en  een Nieuw-Zeelandse kerstlied in de taal van de Maori.
Het koor treedt op in verschillende bezettingen: mannenkoor en vrouwenkoor en  5- stemmig gemengd koor. Ook enkele solisten uit het koor laten van zich horen.
Het is een gevarieerd programma met o.a.wiegeliedjes, up-tempo (gospel)songs, ’ The Little drummer boy’ en ‘Mary, did you know’.
Instrumentale medewerking wordt verleend door excellente muzikanten nl. in Manja Smits (harp) en Egbert Jan Louwerse (fluit). Ook zij brengen een divers programma vanaf de vroege 20e eeuw  tot werk van tango-componist Astor Piazzolla.
Met dit sfeervolle en muzikaal aansprekende concert kan de kerstperiode dit jaar kan worden ingeluid.
Het concert zal plaatsvinden op zondagmiddag 10 december, in de Doopsgezinde Kerk, Zijdstraat 55 in Aalsmeer. De kerkzaal is open vanaf 15.30, kaarten aan de zaal. Het concert begint om 16.00. Toegangsprijs is € 10.00 inclusief consumptie (kinderen betalen € 5.00).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *