Kerkdiensten

Zoals u wellicht weet, mogen er weer personen aanwezig zijn bij een kerkdienst in het kerk gebouw. Daarnaast worden de diensten uitgezonden via kerkdienst gemist.

Klik hier om u aan te melden om een kerkdienst in het kerk gebouw bij te wonen. De pagina is beschermd met het bekende wachtwoord. Indien u dit wachtwoord vergeten bent, kunt u het opvragen bij de webmaster.

Klik hier om het protocol en gebruiksplan te lezen. U dient zich aan deze regels te houden.

Klik hier om een dienst te beluisteren en te bekijken via kerkdienstgemist.

Elke zondagmorgen is er om 10.00 uur een dienst in de Open Hof Kerk te Aalsmeer.

De details van de aanstaande kerkdiensten kunt u vinden in “agenda“.

Tijdens de morgendienst is er voor de allerkleinsten oppas. Voor de kinderen van de basisschool is er kindernevendienst.

De Open Hof Kerk is voorzien van een ringleiding. Blindengeleide honden zijn toegestaan.

Het is mogelijk om wekelijks een bandje te ontvangen van de dienst (gratis). De CD of cassettebandjes zijn te bestellen bij Henk van der Veen. Zie de contact pagina voor info over Henk.

Kerktelefoon

Al heel veel jaren hebben we kerktelefoon. Deze wordt verzorgd door de diaconie en is nogal kostbaar. Samen met de kerkenrentmeesters zijn zij op zoek gegaan naar een betere oplossing. Deze is nu gevonden door de aanschaf van een computer en een aantal Lukasontvangers. Dit is een soort luidspreker die je aansluit op het lichtnet en de telefoon. Daarna gewoon met een knop aanzetten en je kunt meeluisteren. Ook zijn we nu te beluisteren via internet. Zie daarvoor de volgende paragraaf.

Kerkdiensten beluisteren

Het is mogelijk om eerder opgenomen diensten te beluisteren of te downloaden.
U kunt ook op ieder moment tijdens een lopende dienst starten met meeluisteren vanaf het begin van de dienst.

Klik hier om een dienst van onze kerk live (of later) mee te luisteren. .

Wilt u voortaan een email ontvangen als er nieuws over onze kerkdiensten op onze website gezet wordt, schrijf  dan in voor onze gratis wekelijkse Nieuwsbrief. U vind het inschrijf formulier rechtsboven op elke pagina. Na het versturen kijkt  u even in uw email box om uw aanmelding te bevestigen.