Kerkbalans 2019

In januari van ieder jaar ontvangen de leden van de Protestantse Gemeente te Aalsmeer een brief over de Actie Kerkbalans. Daarin wordt gevraagd een bijdrage toe te zeggen voor het lopende jaar. Actie Kerkbalans gaat over geven. ‘Geef voor je kerk’ is letterlijk het appél dat we doen.

Maar waarom geeft u eigenlijk? Hoe duidelijker u dat weet, hoe logischer het ook is om aan Kerkbalans bij te dragen. U geeft immers met overtuiging voor datgene waar u met uw hart om geeft. De kerk krijgt geen subsidie. Onderhoud van het gebouw, de koffie, mensen in dienst van de kerk ,maatschappelijke projecten kosten geld. Daarom is er de Actie Kerkbalans.

Geeft u om de kerk? Doe dan mee. Samen kunnen we van betekenis zijn en blijven voor de mensen om ons heen.
U kunt uw toezegging op papier doen. In de brief die u hebt ontvangen zitten 2 losse inlegvellen waarop u de toezeggingen kunt doen. Er is een inlegvel voor de VVB en een inlegvel voor de ZWO. Op de brief staat een datum wanneer de retourenveloppe door de bezorger wordt opgehaald.

Dit jaar is er ook de mogelijkheid om de toezeggingen voor VVB en ZWO 2019 digitaal te doen! De link vindt u in de brief van de kerkbalans die u ontvangen heeft of gaat ontvangen. Als u gebruik maakt van de digitale toezegging, hoeft u geen papieren kerkbalansformulier meer in te vullen. U kunt tot 21 januari 2019 gebruik maken van de digitale mogelijkheid.

Het College van Kerkrentmeesters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *