Job Hulsbos te gast bij de Heilige Bonen

Vanmorgen/Zondagmorgen was Job Hulsbos te gast bij onze bijeenkomst van de Heilige Bonen. Zijn sponsorloop was het afgelopen half jaar het goede doel waarvoor we gespaard hebben. Job had een enthousiast verhaal over hoe bij hem het zaadje van zijn droom en uitdaging geplant is. Het zaadje om de uitdaging van deze muskathlon in Ethiopie aan te gaan.

Filmpjes van de organisatie Compassion lieten zien wat het doel is waarvoor Job gesponsord 42km. gaat hardlopen. Naast het hardlopen, zal hij in de week vooraf ook gezinnen en projecten van Compassion in Ethiopië gaan bezoeken. Deze bewustwording om te zien waarvoor je het allemaal doet, vind hij best spannend. Voor een marathon kan je trainen maar de impact van deze bezoeken is nu nog lastig in te schatten.

Namens de Heilige Bonen hebben we Job een emmer zand overhandigd met daarin een bijdrage aan zijn sponsorgeld. Deze bijdrage hebben we via de collectes tijdens de HB-bijeenkomsten ingezameld.

Wie weet is er (ongemerkt) vandaag bij ons ook een zaadje geplant om in de toekomst ooit ook zoiets te doen!

Job, wij wensen je nog heel veel succes bij je laatste voorbereidingen en bij je reis naar Ethiopië. We zullen je volgen!

https://www.muskathlon.com/nl-nl/deelnemers/1836/job-hulsbos.html

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *