Jeugdwerk etc..

Clubs:
19 juni sloten de “Guys and Dolls” het seizoen af met een gezellige avond i.p.v. het tweejaarlijkse uitje. Er werd gekeken naar de Walt Disneyfilm van de familie Robinson en daarbij werd er lekker gesnoept! Tijdens de zomermaanden nemen we even vrij. Na de vakantie starten we weer met een leuk programma!

Voor de “Old Timers” was het in juni niet mogelijk een afsluitingsavond te organiseren , in plaats daarvan kregen zij (en ook de Heilige Bonen) een lekkere reep en een weggeefbijbeltje (het Nieuwe Testament in gewone taal) thuisbezorgd (zie foto in de nieuwsbrief). Na de vakantie is er vast meer tijd voor een gezellige openingsavond in het “Open Hok”.
We bedanken de leiding van de clubs (Adriane en Anna van der Keemel, Ineke Zekveld, Eveline Witte en Rozemarijn van der Kolk) voor hun inzet dit jaar, ook juist  tijdens de Coronacrises, waarin het clubwerk toch op een andere manier door kon gaan.

Ook de leiding van de Heilige Bonen zorgde dat het contact tussen de tieners gaande bleef d.m.v. apps. Gerben de Vries, Astrid Buskermolen, Jan Jongkind en Leon Niezen, hartelijk bedankt daarvoor. Leuk om Thirza Vrooland alvast welkom te heten, in het nieuwe seizoen zal zij bij de leiding horen.

De leiding van de Kindernevendienst ging ondanks de gesloten kerk toch door met het doorgeven van de Bijbelverhalen. Internet en apps (net als bij de clubs en HB) hielpen een handje mee. Deze week wordt er nog een “Kliederkerk”- boekje rondgebracht met mooie verhalen en leuke werkjes. Astrid van der Zwart, Eva Baardse , Jacqueline de Jong, Mariëlle Heuckeroth en Rebecca van der Zwart, hartelijk bedank.

Natuurlijk mag de oppasdienst niet vergeten worden. Rebecca vd Zwart, Thirza Vrooland, Anna van der Keemel en Annabel van der Kolk, door jullie zorg voor de kleintjes konden veel ouders onbezorgd in de kerk zitten (toen dat nog mocht!). Dank daarvoor!

Geslaagden:
Heel blij zijn we met Ineke Zekveld dat zij alle toelatingsexamens voor de PABO gehaald heeft om nu als “zij-instromer” voor de klas te mogen staan. Sofie van der Ven haalde alle examens aan de Sportacademie en mag nu sportles geven op scholen en sportinstellingen. Gefeliciteerd dames!

Een fijne zomer gewenst met veel versoepelingen zodat we volgend jaar D.V. weer “normaal” aan de slag kunnen gaan.

Marianne van der Schilden, jeugdouderling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *