Jeugdwerk update januari 2021

Aan het begin van het nieuwe jaar nog even een terugblik op het enerverende jaar dat achter ons ligt.

Voor de kinderen en tieners een vreemde situatie, een poos niet naar school, thuisonderwijs met ouders die ook thuis werken, dan weer een poosje naar school en vervolgens weer thuisonderwijs. Zo ook wat kinderdienst, clubs en Heilige Bonen betreft: meestal via zoom of apps. Maar wat werkte dat goed!! Bijbelverhalen en het Adventsproject “Dicht bij het Licht!” online, wat mooi en creatief! Al moesten we theater “Knettergek” annuleren voor de Kerstavond, toch werd er een prachtige voorlees musical met vrolijke liedjes uitgezonden.

De Heilige Bonen gingen gewoon door, soms buiten in het park, verder via de groepsapp., de clubs met verschillende spelletjes ( o.a. Escape Room) , de Kerstwandeling in het dorp! Fantastisch die enthousiaste inzet van de leiding, daarvoor hartelijk dank, jullie zijn goud waard! En nu, vol vertrouwen in Het Licht dat in Bethlehem in de wereld kwam, op naar Pasen!

Bedankt Mariëlle, Eva, Rozemarijn, Jacqueline, Astrid, Rebecca, Adriane, Anna, Eveline, Astrid, Gerben, Leon, Thirza en Annabel!

Marianne van der Schilden, jeugdouderling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *