Jong & Oud dienst

Tijdens het seizoen zijn er een aantal kerkdiensten die speciaal gericht zijn op het jongste deel van de kerk (kinderen en jongeren). Deze diensten worden, samen met de predikant, voorbereid door leden van de J&O-commissie of de leiding van de Kindernevendienst.
De opbouw en invulling van de diensten en de muziek kan anders zijn dan anders. De inbreng van de kinderen en jongeren zelf hierin is belangrijk en zij hebben vaak tijdens de dienst ook een rol.


Info: jeugdraad@pgaalsmeer.nl

Afgelopen diensten

-> Leve de kampioen (9 maart 2014)

JO 9 maartMet de Olympische Spelen net achter de rug, hebben we stilgestaan bij de winnaars. Hoe werden zij gehuldigd? Jezus werd ook gehuldigd bij zijn intocht in Jeruzalem. Kunnen we dit met elkaar vergelijken?

-> Wat is belangrijk? (27 oktober 2013)

Wat is belangrijk? We zeggen zo makkelijk dat iets belangrijk is, maar hoe zit dat in het dagelijks leven? Het antwoord op deze vraag is voor iedereen verschillend. Of toch niet? Want we stellen deze vraag niet voor niets ook in de kerk: wat is belangrijk voor jou? Klik hier voor het uitgebreide bericht.

 -> Twijfelen is gezond (10 maart 2013)

Ds. J. Stegeman hield een pleidooi voor de twijfel. Houdt wel het vertrouwen zoals Petrus, die zeker weet dat ook hij over het water kan lopen, vertelde ze erbij. Klik hier voor het uitgebreide bericht.