Jeugd

Cathechisatie-Creche-C4U-Filmavonden-Geloofsopvoeding voor ouders-Gezinsdienst-Guys&Dolls-HeiligeBoontjes-Jeugdraad-Kinderkerstfeest-Kinderdienst-Kindernevendienst-Smurfenclub-Spelletjesmiddag

Welkom op de website van het jeugdwerk van de Open Hof Kerk. Wij organiseren het hele jaar door allerlei activiteiten voor kinderen & jongeren van 0 tot ongeveer 25 jaar. En op deze website kun je lezen wat wij voor jou organiseren!

Op zondag is er kindernevendienst voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool en is er om de week een bijeenkomst van de Heilige Bonen voor jongeren vanaf de middelbare school tot ongeveer 16 jaar. Ook kun je vanaf die leeftijd (vanaf klas 1 van de middelbare school) naar de maandelijkse C4U­-bijeenkomsten.

Ook worden er regelmatig speciale diensten georganiseerd, zoals Jong & Oud diensten.
Maar ook door de week zijn er leuke dingen te doen. Zo zijn er zijn 3 Jeugdclubs . De eerste club heet de Smurfen en is voor kinderen uit groep 5 en 6 van de basisschool. De oudere kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool kunnen naar de Guys & Dolls club. De derde club is de Vervolgclub. Dit is een gezellige club voor iedereen die net naar de middelbare school gaat tot ongeveer 16 jaar.

En zijn er gezellige (film)avonden voor jongeren vanaf de middelbare school.
Ook organiseren wij ieder jaar het Kinderkerstfeest en een spelletjesmiddag.

Het laatste nieuws, feitjes en foto’s kun je terugvinden op onze website. Wil je meer informatie? Dan kan je ons mailen.

Groetjes, de Jeugdraad


Info: jeugdraad@pgaalsmeer.nl