Herman Singers zingen in de Open Hof Kerk te Aalsmeer. Viering met bijzondere aandacht voor ouderen in Moldavië op 4 februari 2018

Aalsmeer, februari – Op zondag 4 februari zingen de Herman Singers uit Woerden tijdens de kerkdienst in de Open Hof Kerk. Daarmee geven zij de bijzondere dienst, waarin aandacht is voor ouderen in Moldavië, extra kleur. Vanaf ca. 9.45 uur zijn de deuren van de Open Hof Kerk open en om 10 uur begint de kerkdienst.

Herman Singers
De Hermans Singers is een acapella zanggroep uit Woerden en bestaat uit vier mannen: Arie Bloemheuvel, Martijn van de Weerd, René Peters en Gijspiet van Os. Hun repertoire bestaat uit religieuze en niet-religieuze liederen in meer dan 10 verschillende talen. Zij ondersteunen met hun optredens verschillende goede doelen.

Moldavië – Bethanië
In de kerkdienst op 4 februari is er speciale aandacht voor een project in Moldavië van de christelijke organisatie Bethanië. Alleenstaande ouderen in Moldavië blijken kwetsbaar als er geen ondersteuning is van jongere familieleden. Die trekken namelijk naar het buitenland om er geld te verdienen. De medewerkers van Bethanië bezoeken de eenzame ouderen en zorgen voor thuiszorg en een warme maaltijd.
De gemeente van de Open Hof Kerk wil dit project graag ondersteunen vanuit Nederland. In de kerkdienst op 4 februari wordt meer informatie gegeven en er wordt gecollecteerd voor Bethanië.

Meer informatie over het project in Moldavië is te vinden op www.kerkinactie.nl/projecten/levensreddende-zorg-voor-kwetsbare-ouderen-en-kinderen. De commissie ZWO van de Protestantse Gemeente Aalsmeer verzorgt tijdens de kerkdienst een presentatie: www.pgaalsmeer.nl/organisatie/zwo-van-de-open-hof-kerk-aalsmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *