Herdenking en bevrijding in de dienst van 6 mei 2018

Herdenking en bevrijding: in de dienst op komende zondag, waarin voorgaat ds. Teus Prins zullen woorden van Jezus uit de Bergrede centraal staan (Matteus 5: 1 tot en met 10 en 43 tot en met 47) die o.a. gaan over ‘je vijanden liefhebben’. Aan deze dienst zullen Cees Vrooland en de klassiek geschoolde bariton Ronald Willemsen hun muzikale medewerking verlenen. Behalve een zanger met een formidabele stem is hij ook ​ICT Management Consultant, marketingman, ontwerper en filosoof. Zelf zegt hij: “Marketing en organiseren zitten mij in het bloed, maar de liefde voor muziek zit bij mij in de genen.”

Als 15-jarige verdiende hij zijn zakgeld door solo te zingen bij diverse mannenkoren en als stage-leerling aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam kwam hij in contact met de internationaal vermaarde zangpedagoog Wout Oosterkamp. Ronald kreeg
ruim 18 jaar zangles van hem. Hij werkte als solist mee aan diverse CD-opnames. Sinds 1996 zingt Ronald voor goede doelen. Sinds 2017 heeft Ronald les van de Russische sopraan Elnara Shafigullina. In de dienst zal hij dan ook een Russisch lied zingen ( zie de Orde van Dienst) en verder ook het ‘Santo, Santo, Santo’. Tot slot (wie weet met de gemeente?) het bekende lied van Vera Lynn: ‘We’ll meet again’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *