Nieuwe foto op de voorpagina van de site.

Vorige week vroegen we om een nieuwe foto voor de voorpagina. Tom heeft gereageerd en stuurde ons een aantal foto’s. Aangezien de foto een afmeting moet hebben van 1200 x 400 pixels, kwam er maar één foto in aanmerking. U ziet deze nu op de voorpagina. Wij bedanken Tom voor zijn foto’s en tonen graag zijn andere foto’s in dit artikel.

Het verzoek blijft staan, want we willen graag elke twee á drie maanden de foto op de voorpagina vernieuwen en meerdere mensen een kans geven.

We zoeken foto’s, die genomen zijn rondom de Open Hof Kerk en haar gemeente (letterlijk of figuurlijk). In verband met de privacy moeten de mensen niet helemaal herkenbaar in beeld staan (tenzij u al weet dat deze mensen geen bezwaar hebben).

De redactie van de website (Dick, Erik, Gerben en Leon)  zal dan bepalen welke foto’s in aanmerking komen om de komende maanden op de voorpagina te prijken. Natuurlijk zullen we u een eervolle vermelding geven. Indien u een leuke foto heeft gemaakt van een activiteit van de Open Hof Kerk, dan kunt u deze sturen naar foto@pgaalsmeer.nl . U kunt er natuurlijk ook op uit gaan en de komende maanden een foto maken. Stuurt u a.u.b. het origineel (dus niet verkleind). De afmeting moet 1200 x 400 pixels zijn. U dient zelf de foto “bij” te snijden.

Succes en bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *