DDDD-dienst (15 april as.)

‘10.000 redenen voor dankbaarheid’- 15 april DDDD-dienst

In de dienst van 15 april a.s. staat het lied ‘Tienduizend redenen tot dankbaarheid’ centraal, een van toppers in de Opwekking top 100. Je kunt een van de vele versies beluisteren via Youtube, o.a. een versie uit Nederland Zingt: 10.000 redenen voor dankbaarheid. Maar ook de oorspronkelijke, Engelse versie, met zanger Matt Redman (en gitaarakkoorden), is er te vinden: 10,000 reasons.

Het doel van dankliederen is God te danken voor zijn (haar) aanwezigheid en goedheid.

Waar ben jij, waar bent u dankbaar voor? En welke rol heeft God in uw of jouw dankbaarheid? Op welke gebeurtenis/ontmoeting kijkt u met dankbaarheid terug? Welk moment had je niet willen missen? In de viering op 15 april luisteren we naar gedichten en teksten over dankbaarheid en zingen we liederen met dit thema.

 

Oproep: dankgebeden op 15 april

God danken in een (dank)gebed – de schrijvers van de – het is een vast onderdeel in de eredienst. Hebt u een dankgebed dat u wilt (laten) uitspreken in de dienst van 15 april a.s., dan kunt u dat aan mij doorgeven. De eerste dankgebeden zijn binnen. Doet u mee? Laat het me weten via dsmvermeij@pgaalsmeer.nl of doe een briefje in mijn postvak in de consistoriekamer in de Open Hof Kerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *