Bericht en Kerstgroet vanuit Aiud

Lieve Casper en Marianne, Oost Europa commissie, lieve gemeente in Aalsmeer.

Het is weer Kerst en deze keer het verband tussen onze gemeenten is nog duidelijker door de feit, dat wij kunnen nu met Joop, Lenie, Dik en Rina zamen vieren. Een keer hebben we ook een Paasfeest zamen geviert (Casper en Mariannae). Deze Kerst zal zeker ook een mooie feest zijn. Wij hebben al de voorbereidingen gedaan. Vorige week hebben we al de kerst pakketjes klaar gemaakt en uitgelevert voor weduwen en arme mensen, alzo door jullie hulp deze menzen zijn weer heel blij en dankbaar.

Deze week hadden we voorbereidingen met kinderen voor de kinder feest. Gisteren zijn Joop, Lenie, Dik en Rina aangekomen en wij hadden al een mooie avond zamen. Vanavond gaan we met 4 groepen oudelingen bij de families om de goede boodschap door te geven met kerst liederen (de families van Aalsmeer komen ook mee). Morgen kerkdienst met avondmaal en daarna avondmaal voor zieke mensen. Om 17 uur is de kinder-kerstfeest.
Tweede en derde Kerstdagen zijn ook kerkdiensten (tweede dag ook in mijn tweede gemeente: Coltesti – Torockószentgyörgy). Alzo wij kijken uit naar een druke maar mooie Kerst feest.
Wij wensen ook aan jullie, aan Oost Europa Commissie en aan gemeenten in Aalsmeer gezegende Kertfeest en mooie Nieuw Jaar 2017 en wij verwachten ook de ontmoeting met de jubileum van Reformatie in october.

Nog eens veel dank en veel zegen, hartelijke groeten
ook namens gemeente en kerkenraad in Felenyed

Konrád en Ildikó

http://www.facebook.com/aklorincz
www.facebook.com/felenyed
www.facebook.com/torockosztgyref
http://www.nre.ro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *