Bedankbrief spaarproject

Beste kinderen, geachte meneer, mevrouw, iedereen die maar heeft meegeholpen!

WE KONDEN ONZE OGEN NIET GELOVEN! Wat is er ongelooflijk veel geld opgehaald voor naaimachines met een startpakket voor de vrouwen en kinderen in Oeganda! Wat een geweldig bedrag, in totaal mochten wij € 3402,05 van u ontvangen, echt ongelooflijk, zo’n groot bedrag!!

Ik heb nog getracht Marian van der Schilden( ons contactpersoon) te bellen, want tja, een mail is maar een mail en we zijn zo blij en dankbaar, echt wat is dit geweldig, duizend en duizend maal dank! Wat een werk is er verzet om dit bedrag bij elkaar te sparen .We zijn er echt stil van!

We mogen nu zoveel uitdelen en zo veel gezinnen krijgen de kans om zelfredzaam te worden. Na een opleiding mogen deze vrouwen gaan werken als naaister en hun gezin zelf gaan onderhouden met hun naaimachine! DANK U WEL!

Wat een bemoediging en echt, er zijn niet genoeg woorden voor om u daar op de juiste manier voor te bedanken. In plaats van honger, armoede en uitzichtloosheid krijgen de vrouwen en daarmee ook de kinderen die we dankzij u mogen helpen weer hoop op een betere toekomst. De kinderen krijgen een krans om de cirkel van armoede te doorbreken.

Als” Hart voor Kinderen nemen” wij de verplichting op ons om er alles aan te doen  dat uw bijdrage een enorm verschil zal uitmaken  in het leven van deze kinderen. Door uw betrokkenheid en donatie maakt u onze slogan mede waar:

“HART VOOR KINDEREN, WAAR EEN KIND WEER KIND MAG ZIJN!”

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage, DANK U WEL !

 

Met een hartelijke groet,

 

Erna Neuteboom,

Initiatiefnemer   “Hart voor Kinderen”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *