Foto’s afsluiting seizoen 2011/2012 Heilige Bonen en CJV

De zomervakantie is in aantocht en dat betekent dat de Heilige Bonen en de CJV aan de zomerstop beginnen. De traditie is om het seizoen gezamenlijk af te sluiten en afgelopen zondag was het zover. Klik hier voor de foto’s.

Helaas regende het zo hard dat het buitenprogramma niet door kon gaan. Op het laatste moment heeft de leiding het noodplan ingezet en vertrokken we naar de Glowgolfbaan, waar het warm, droog en donker was.

De balletjes, sticks en hindernissen waren lichtgevend, dus die kon je goed zien. In teams van 4 werd het parcours afgewerkt. Hier en daar vlogen de ballen van de baan af omdat er te enthousiast geslagen werd. En soms werd een bal van een tegenstander weggetikt, dat was volgens de spelregels geoorloofd… Het winnende team (Merel, Catrien, Nicole en Sofie) en de beste score individueel (Jan&André) werden beloond met een medaille. Daarna hebben we met elkaar nog een game gedaan waarbij de ballen je om de oren vlogen.

Na zo’n actieve middag krijg je trek, dus werd er met elkaar gegeten. Daar moest je wel wat voor doen nl. je eigen pannenkoeken bakken. Alle varianten werden geproduceerd; dik,(donker)bruin, extra large en extra vet… maar ze smaakten prima.

T was een gezellige afsluiting. We wensen jullie allemaal een prettige vakantie en tot het volgende seizoen! Groetjes van Mirjam, André, Astrid en Ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *